Sunnuntai aamu urkeni visaisesti teemalla; "miten pääsee Hyvinkäälle?"...olikos se nyt Lahden tietä..ei kyllä se taisi olla Tuusulan tietä, vai olikos se sittenkin Tampereen tie???  Kilautettuamme kaverille totesimme huojentuneina ajavamme oikeaan suuntaan kohti kehä ykköstä...niin näitä asioita kannattaa tosiaan pohtia puoli tuntia aikataulusta myöhässä jo autossa istuvana, eikä suinkaan edellienä iltana ajan kanssa ;) No oppia ikä kaikki!!!!!

Matka sujui taasen rattoisasti punaisella volvolla, joskin Numppasella on ikävä taipumus esittää eriäviä mielipiteitä autolla matkustamisesta aina aika ajoin : ( Ja tällä kertaa niitä eriäviä mielipiteitä sitten kuulimmekin...ei korvia raastavaa, mutta niin ärsyttävääääääääää!!!!

Näyttelypaikalla leiriydyimme perro-kehän laidalle, jossa meitä viihdytti läsnäolollaan iloinen joukkio koiria emäntineen (unohtamatta isäntiä)! Keräsimme aika ajoin kummaksuvia katseita (positiivisessa mielessä) laittaessamme Numppaa "kisakuntoon" kera jakauksen laiton ja venytysten. Jopa kehäsihteeri kummasteli mielenkiinnolla kehän laidalta kuikuillen kysyvä ilme kasvoillaan; "mitä ihmettä te teette sille koiralle ;)" No rituaalinsa kullakin..ja kun matkassa on 2  perfektionistia  niin mitäpä muuta voisi odottaakaan ;)

Perro-kehä alkoi..hmm..no ainkin hyvin mielenkiintoisissa merkeissä kehäsihteerin kysellessä; "niin mikäs se espanjanvesikoira onkaan englanniksi, kun nyt näyttää siltä, että tuomarilla ei välttämättä ole arvosteluoikeutta ko. rodulle?"...MITÄH!!!!!!! Meillä siis oli tullut myöhäinen tuomarimuutos Anna-Liisa Heikkisen poisjäännin seurauksena. Tuomariksi muutettu Tatjana Urek muistaakseni Sloveniasta, jolta kyllä pienen alkukummastelun jälkeen löytyi oikeudet perrojen arvosteluun ja hyvinhän arvostelikin..ai miten niin puolueellinen mielipide ;) Numppa-Tumppa oli hienosti PU2 saavuttaen jo 5:n sertin :)

Sen jälkeen ei kauaa nokkaa tuhisteltu kun jo vaihdettiin vespa-kehälle, jossa Cera ainoana rotunsa edustajana hurmasi tuomarin niin kauneudellaan kuin mahtavilla kehänjälkeisillä hyppy-ponmppu-loikillaan..miten valtava ponnistusvoima löytyykään tuosta kaunokaisesta :) Ceran ollessa ROP jäimme tietysti odottelemaan ryhmäkehää, jossa sijoittuminen antaa vielä tämänkin reissun jälkeen odottaa itseään...eipä tuomari taas ymmärtänyt parhaan päälle ;)

Takaisintulomatkalla virisikin keskustelua siitä voiko kotiinpäin ajaessa eksyä....niin voiko....sitä emme todistaneet ainakaan tällä reissulla, mutta tällä kokoonpanolla mikään ei ole mahdotonta ;)

192232.jpg

-Heidi