No niin laitetaanhan pikkuhiljaa tätä blogia ajan tasalle =).

Eli sunnuntaina matkasimme stellan kanssa metrolla pentunäyttelyyn. On se vaan ihana, kun täälläpäin maailmaa pääsee matkaamaan välillä näyttelyihin ilman autoa =).

Paikan päälle saavuttiin steppisen kanssa ihan ajoissa jopa ;). Metro matka sujui pikkuselta hyvin vaikka vähän jännittikin sitä =).

Steppi voitti ainoana vanhemmat nartut ja jäin sitten PN 4 koska turkki ei ollut ihan parhaimmillaan, mutta sai muuten hyvän arvostelun =). Onnea vielä kerran kaikille cairneille!

Nooran kasvatti suomenlapinkoira oli VSP onnea vaan vielä kerran!!


Tytin iki-ihana skye tyttö oli ROP. Tytsy jäi minulle handlattavaksi, koska Tyti itse joutui lähtemään luentoa pitämään. Pikkuisen verran jännitti, en ole maailman paras laittamaan näitä koiria kehäkuntoon. Heidi jäi myös odottelemaan ryhmiä kanssani. Noora lähti kotiin käyttämään omia koiria ulkona ja lupasi taas jälleen kerran tulla noutamaan minut ja koirat jotta saatiin Candy kotiin.

Siinä ryhmiä odotellessa sain seuraa myös Saanasta ja Katariinasta. Katariina jälleen hauskutti meitä jutuillaan ja ärsytti leikkimällä Saanan kameralla.. Siis minä en viihdy kuin kameran toisella puolella, koska jostain kumman syystä minusta tulee usein miten todella HIRVEITÄ kuvia… ;). Saana oli esittänyt perron Aquacrest Barco Maritimon josta tuli ROP! Hienoa Saana!! Perro oli loppujen lopuksi ryhmässä kolmas =).

Sitten alkoikin ryhmä 3. Onneksi Candyllä on varmaan maailman mutkattomin turkki joka laskeutuu kauniisti kun koira pysähtyy. Muistan aikoinaan kun esitin Tytin toista koiraa Taraa, tuomari sanoi minulle että voisit harjata hieman enemmän koiraa. Mielestäni en muuta tehnytkään ;D. Mutta tätä koiraa ei tarvinnut koko ajan harjata, koira omaa niin hyvän turkin jo tässä vaiheessa =).

Täytyy kyllä sanoa että minulla ei ole ollut koskaan esitettävänä niin upeasti liikkuvaa skyeta!! Tyttö liikkui kovaa ja kauniisti. Ja loppujen lopuksi voitti ryhmän!!! Miten ihanaa olikin laittaa viestiä koiran omistajalle että hyvin on mennyt, paremmin kuin hyvin =). Lisää pentunäyttelyn tuloksista löydät täältä, ja yllättäen onnistuneen kuvan minusta ja Candystä ;).

Ja kiitosten paikka!! Kiitos Heidille joka jäi kanssani jännittämään ryhmiä. Suuri kiitos Nooralle joka jälleen jaksoi toimia hovikuskina. Ja kiitokset Saanalle ja Katariinalle humoristisesta seurasta =).


Mari