Päätettiin Heidin kanssa että ruvetaan pakinoimaan yleisesti koiriemme elämästä ja siihen liittyvistä niin hauskoista kuin vähemmän hauskoista temmellyksistä.

Tuloksia laitellaan aina kun muistetaan. Eihän täällä kukaan jaksa käydä jos aina vaan saa lukea pelkistä näyttelylyistä.

Niin toki elämään koirien kanssa liittyy muutakin kuin vain näyttelyt. Harrastellaan jälkeä ja tottista. Tacon kanssa päästiin fasaanimetsälle helmikun lopussa, Kivaa oli ja saalina kaksi fasua =). Tästä reissusta löytyy lisää täältä.

Näyttelyissä ollaan toki käyty jopa kajaania myöten. Raskas reissu  mutta tulihan tehtyä. Oltiin myös Tampereella kivaa oli olla ja kannustaa  Maisaa joka sijoittui ryhmässäkin! Hyvä Maisa!

Nyt sitten on täällä meidän puolella harrastuksissa hetken hiljaista..... Mihinkään ei päästä... Tacolla murtui oikeasta jalasta ulommainen varvas... Siisti murtuma ja pitäisi ihan hyvin parantua. Tänään käytiin elänlääkärissä ja kaikki näytti hyvältä tassun ihoa myöten =). Hyviä uutisia muuten, mutta on hirveän vaikeata katsoa aktiivista koiraa kotona.. Kun mihinkään ei pääse eikä oikein mitään voi oikein tehdä, jalkaa pitää varoa.. Onneksi on luut ja kaiken maailman aivotyöskentely nippelit. Kaikki aivopalikat joita voi puuhastella joko seisten tai maaten ovat käytössä. Ostin sille kilokaupalla luita niin raakoja kuin nahasta laitettuja. Mutta silti mulla on jatkuvasti mieli maassa ja käy koiraa sääliksi. Koira tosin ei ole moksiskaan. Se on antanut hoitaa itseänsä enemmän kuin paremmin! Se ottaa kotona ihan rauhallisesti ja ulkoilee arvokkaan oloisena =). Välillä tuntuu jopa että se nauttii sairaslomasta. Taitaa tosiaan olla niin että minä kärsin enemmän kuin koira =D. Toivottavasti loppu paraneminen jatkuu yhtä hyvin kuin alku!

Kerrottavaa olisi vaikka kuinka ja paljon mutta täytyy jättää toiseen kertaan. Päivittelen tänne kuulumisia taas ja Taksun jalan tilannetta =).