Jaahas...parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nyt täytyy myöntää, että kirjoittaja on ollut hieman lais....kröhm..kiireinen, että kertomus tuosta upeasti menneestä reissusta tuleepi vasta nyt! Laittakaahan siis turvavyöt kiinni ;)

Reissun ehdottomina tähtinä loistivat irlanninvesispanielit Maisa & Cera, jotka hienosti ja ennen kaikkea hulvattomalla tyttöenergialla sijoittuvat BIS-pari-kilpailussa ensimmäiseksi....upeeta kikkurat! Onnitelut tietysti myös kaksijalkaiselle kikkuralle hienosta handlauksesta ;) Tämä nelijalkainen tyttökaksikko sijoittui hienosti myös rotukehässä Maisan ollessa ROP ja BIS4 Ceran sijoittuen heti vanavedessä PN2:ksi! Ei voi kuin ihailla näitä pusudaameja, joilta ei tunnu energia loppuvan koskaan! Pusudaamiksi olisi tämän reissun jälkeen voinut nimittää myös meidän Numppasta...ainakin jos tuomarin mielipidettä kysytään...mutta mehän ei kysytä ;) Sen verran feminiinisenä tuomari piti Nunoa, että tytöistä taidettiin erottua tällä reissulla hänen mukaansa vain tuon ylimääräisen haaroissa roikkuvan ulokkeen perusteella ;) Nunolle laatuarvostelu H sitäkin komeamalla esiintymisellä, nyt ei ollut Turun "keskisormipystyssä-asenteesta" tietoakaan. Hyvä Nuno ja Mari!

Ja lyhyestä virsi kaunis, niin kuin tässäkin tarinassa. Tulokset siis kerrassaan mahtavia. Saas nähdä mitä tämä vuosi 2007 tuo vielä tullessaan!!!! No äänestyskoppi kutsuu terkuin H