Mitä olisi näyttelyreissuun lähtö ilman perinteistä "aamusähellystä"......aivan oikein....ei mitään ;) Seinäjoelle lähteminen lauantai aamuna ei poikennut tästä tavanomaisesta kaavasta millään lailla! Reissuun päästiin alkuperäisestä aamusuunnitelmasta poiketen vasta puolenpäivän aikaan...kunhan Noora oli ensin käynyt kahteen otteeseen uudestaan kotona noutamassa mm. kameraa ja koirien papereita ;) No pääasia, että kaikki tarvittava oli mukana ihmiset ja koirat mukaan lukien. Reissun tähtinä tällä kertaa lappalaiset Möksä ja Reiska, vespa Cerufiina sekä perro Mauno-Ahonen unohtamatta 3 naisen komppaniaa...YES leidit rulaa!!!! Voihan sitä miehetkin eksyä Tampereen keskustaan voihan ;)

Tuttuun tapaaan oman jännitysmomenttinsa reissun tekemiseen toi nelirenkainen ranskalainen Citikka...vasta kun kesän moottorinkiehumisongelmista oltiin päästy eroon, tuotti päänvaivaa tällä kertaa pissapojan nesteet joita ei kovasta yrityksestä huolimatta tullut :( No urheasti vain pesuvehkeet käteen ja tuulilasin pesuun kolme kertaa matkan aikana :)

Matkaa kohti Etelä-Pohjanmaata teimme runsaat 5 tuntia ja koska nämä matkalaiset ovat aina nälkäisiä päätimme pysähtyä syömään ja nostamaan käteistä rahaa Virroille. Löysimmekin mukavan Kebab-paikan, jossa muuten oli erinomaiset sapuskat, jotka tosiaan vetivät vertoja jopa Itä-Helsingin herkkukepsuille...NAM JA MAISKIS! Vatsat täynnä on mukava jatkaa matkaa...ja löytäyihän se mökkikin sieltä vaikka siitä muutaman kerran ensin ohi ajoimmekin, toisaalta mitä muuta voidaan olettaakaan, kun kolme "likinäköistä" yrittää iltahämärässä tihrustaa auton ikkunasta tienvarsikylttejä ja numeroita ;)

Pihaan saavuttuamme meidät vastaanotti nuori herrasmies, jonka alkukättelyssä ristimme "Jukiksi"! Juki  esitteli mökin, joka olikin oikein mukava mm. omine saunoineen! Ei kun taloksi ja saunan lämmitykseen. Illan mittaan puunattiin koiria, saunottin, syötiin ja tietysti perinteiseen tapaan parannettiin maailmaa :) WARNING...Viinin ja oluen voimalla  maailman parantamiseen saattaa uppoutua niin voimakkaasti, että vasta klo 2.30 aamuyöllä havahdut siihen, että kolmen tunnin päästä pitäisi nousta ylös...APUVA!!!! Ja muistathan, että viini ja olut höystettynä minimaalisilla yöunilla voivat aiheuttaa epämääräistä aamupahoinvointia ;)

Itse näyttely sujui oikein loistavasti Cerufiinan ollessa hienosti ROP..upeetaa, mahtavaa !!!!!!! Cera poimittiin myös 8 parhaan joukkoon valittaessa 8 ryhmän neljää kauneinta koiraa :) Loistava, symppis pakkaus kaikin puolin tuo lötköleena :)

Lappalaiset saavuttivat molemmat upeasti EH.t ja sijoittuivat luokissansa toisiksi. Möksä-mummeli sai positiivista palautetta erityisen mahtavasta kunnosta ikäisekseen..Go mummo!! Maunotus teki paluun näyttelykehiin saavutuksenaan PU3 sijoitus...hiano homma :) Hyvä meidän koirat!!

Paluumatkan Noora ajoi urheasti kokonaan! Takaisintulomatkan aikana meikäläisestä kruunautui "kahta vaille tripla-aasi" arvuteltaessamme aakkosia järjestyksessä läpikäyden maailman koirarotuja...no täytyy myöntää, että tuossa vaiheesa iltaa ja siinä väsymystilassa mielessä pyöri koirarotujen lomassa kaikkea muuta "vähemmän viisasta" Molotovin koktailista lähtien. Myös muutama uusi koirarotu tuli keksittyä kolmen naisen voimin tämän Seinäjoen reissun aikana...kannattaa muuten kokeilla ;)

Seuraavaa reissua odottaen; Heidi

cera1.jpg

Vespojen Rop Cera

Kuvan Copyright Pauliina (http://www.pauliina.vuodatus.net/)